Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in Steenbrugge Deventer

Steenbrugge is een nieuwbouwwijk aan de noordzijde van Deventer. Op de grens van stad en buitengebied ontstaat deze ruim opgezette wijk met een groene brink, gebogen straatjes en bomenrijke lanen.

Het winkelcentrum Keizerslanden ligt op enkele minuten fietsafstand en is ook lopend goed bereikbaar. In het nabijgelegen voorzieningencentrum Kei13 vindt u onder andere basisscholen, kinderopvang, een huisarts en sportverenigingen. En zoekt u de gezelligheid van de stad? Dan bent u op de fiets in circa 15 minuten in het centrum van Deventer!

Huren in Steenbrugge
De 39 luxe woningen hebben een prachtig uitzicht over een blijvende, brede groenstrook. U vindt hier geen enorme rijen met dezelfde woningen, maar juist korte rijen met woningen die onderling verschillen in ontwerp en kleurstelling.

De woningen zijn zeer energiezuinig: een luchtwarmtepomp zorgt voor verwarming en warm water, elektra wordt grotendeels opgewekt met eigen zonnepanelen. Woningen dienen tegenwoordig een EPC (Energieprestatie ) van 0,4 te hebben, de woningen in Steenbrugge hebben een EPC van 0,0.

Kortom: ‘Huren in Steenbrugge’ betekent duurzaam en comfortabel wonen op een geweldige plek aan de rand van Deventer met rondom groen en de stad toch dichtbij!

Wilt u ook ‘Huren in Steenbrugge’? 
Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Locatie

Huren in Steenbrugge

De 39 luxe woningen hebben een fantastisch uitzicht over een brede groenstrook. Aan de buitenkant verschillen de woningen qua ontwerp en kleurstelling. De woningen met bouwnummer 8 t/m 11 springen er wat dat betreft uit; hier is gekozen voor een ontwerp met de uitstraling van een oude vakschool!

Alle woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolder en zijn voorzien van een luxe keuken en badkamer. Behalve comfortabel zijn de woningen ook zeer energiezuinig!

Voor parkeren is gekozen voor een combinatie van parkeren langs de weg en zogenaamde ‘parkeerkoffers’ aan de achterzijde van de woningen. De bouwnummers 7 t/m 11 en 26 t/m 31 hebben zelfs een parkeerplaats op eigen terrein!

Wilt u ook ‘Huren in Steenbrugge’?
Schrijft u zich dan snel in als belangstellende!

Actueel